Julafton

God jul allihopa! :)
Nu är jag hemma hos min kusin i Åkersberga, vi har precis fixat klart oss.
Snart kommer farmor och hämtar oss, vi ska fira jul hos farmor och anders.

MIN VECKA:


Har äntligen flyttat!

Jag har haft fullt upp hela tiden så jag har inte orkat blogga något, men nu har jag jullov och ska försöka varva ner lite. Den senaste veckan har jag känt mig jätte stressad, men det ska nog bli bättre nu. Igår flyttade vi på riktigt, så nu bor vi i det nyrenoverade huset i boan, är jätte mysigt :) Jag har fått ett stort och fint rum som jag är riktigt nöjd med. Har inte hunnit flytta precis alla mina saker än, så det är lite tomt än så länge.

Imorgon var det meningen att jag och Jennie skulle åka bräda i Romme alpin, men pappa läste på text-tv att de bara har helgöppet just nu. Så istället ska vi först åka och julhandla det sista på kupolen, sen åka till maserhallen för att simma och sola lite. När jag kommer hem sen ska jag färga håret och försöka sova ett par timmar innan jag åker iväg till skolan på julvaka som pågår under hela natten.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt trueblood, sen sova :) ♥

Bråttom..

Är hemma hos pappa nu, ska stresspacka, har redan börjat lite.. När jag är klar skjutsar pappa hem mig och mina väskor till mamma. Käka, fixa mig lite och sen iväg till Lindberghallen för dansuppvisning. Alltså shiiit jag kaan inte :(

Ikväll får jag pussa på min sötnosar.


Lite nytt. Tack Ida :)

resize_image_389 (MMS)

Lite nytt. Tack Ida :)


Torsdag

Jag har försovit mig.. och min första lektion slutar om tio minuter så det är ingen idé att försöka hinna till den. Så jag tänker dra till skolan när min andra lektion börjar, klockan halv tio. Jag har bara en massa dryga lektioner idag, som typ ma, sv, eng. Menmen. Efter skolan drar jag direkt upp till lindberghallen för genrep, dansen alltså. Kuuuul :) Fast min söta ida som också dansar måste nog lära mig en hel del för jag har typ glömt bort alla danssteg, hah.
Jobbigt att jag kommer komma hem rätt sent ikväl och vara ganska stressad. För det första måste jag duscha och äta, sen måste jag också packa eftersom jag ska åka hem till min mamma imorgon. Och dessutom ha jag en jävla massa plugg! Hoppas verkligen inte genrepet håller på till allt för sent.

Förresten så fick jag min kamera igår!

8/12

Blev lite irriterad nu, för jag hade nyss skrivit ett långt inlägg, men så stängdes min dator av sig själv och allt försvann.. Jag orkar inte skriva om allt för jag ska typ lägga mig och kolla på trueblood nu, sen sova. Men ett litet inlägg blir det väl.

Varit i skolan idag, som vanligt.. Har haft elevens val, så jag har valt alla mina lektioner själv. Det är ganska chill, valde typ bild, syslöjd, nästan bara praktiska ämnen. Efter skolan gick jag och mötte Robin på ica som kom med bussen, sen gick vi hem till mig o typ kollade film. Vid sju/åttatiden följde jag med honom till bussen och passade även på att hämta ett paket från ok. På vägen hem gick jag förbi kåken, och blev kvar där ett tag med edvin och co. Kom hem typ vid nio och sen dess har jag fixat med kläder till dansuppvisningen som är nu i helgen. Har genrep imorgon, kulkul! Dock kan jag knappt danserna, mindre kul.. Ska vara apa på en låt, så har sytt mina egna öron och svans haha, och på den andra låten ska jag ha badshorts och vitt linne. Men tydligen ska det vara väldigt svårt att få tag på ett par badshorts.. Letar och letar men har ännu inte hittat de, men det löser sig nog :)

Godnatt!




Natti ♥

Jag är hur trött som helst.. Har precis käkat middag och nu ligger jag i min säng här vid datorn. Nu ska jag klicka på musik och röja undan lite här på rummet, sen plugga.. Efter det slå på en film och lägga mig i sängen. Ska försöka somna tidigt idag, det kan behövas för jag har inte sovit så bra de senaste 3 nätterna.

gammal bild..

Club Nordic -Bilder


De tog bilder på oss när vi dansade också, men dom har tyvärr inte lagt upp dom..

Pepparkakshus

Kom hem alldeles nyss.. Slutade klockan två men har varit kvar i hemkunskapssalen på skolan med internationella linjen-gruppen. Kulkul, vi käka tacos och gjorde pepparkakshus. Dock hade vi inte så mycket tid på oss till pepperkakshusen, så det blev inte så bra..iallafall inte mitt och filippas. Först skulle vi göra typ ett spökhus, så därför var vi inte så jättenoga när vi limmade ihop allting eftersom det var meningen att det skulle se lite snett ut. Sen kom filippa på idén att vi skulle ha hat på ena sidan och kärlek på den andra, det blev ju verkligen jättebra. När vår lärare såg det sa han att det inte fick skriva hate, så vi var tvugna att ändra det till hare.. Haha, så sjukt fult det blev. Och på taket sitter det en snögubbe i underkläder. Tillslut blev det ett pridehus istället för spökhus. Det är meningen pepparkakshusen ska stå i fönstret på banken och folk ska få buda på dom.. Jag tror ingen kommer vilja köpa vårat.



Vad jag ska göra idag..


Jillan!

Just nu sitter jag och lysnar på musik + skypar med min älskade syster Jill som är i Australien. Hon har varit där i 2 månader nu, jag saknar henne! Funderar faktiskt på att åka dit under hela sommarlovet ifall hon fortfarande är kvar då :) Skulle ju vara sjukt kul.


Ska snart borsta tänderna och sånt, sen sova. Är tröttröttrött! Skönt att jag inte ska jobba något i helgen, så jag kan sova hur länge jag vill. Godnatt :*

pussss

Hej blogg.

Jag är hemma och gör ingenting för tillfället. Ikväll har jag hittills kollat på film med syster, käkat god mat och suttit här vid datorn.. Nu ska jag slänga på mig varma kläder och dra ut, ska hänga med martin och kanske träffa annat kul folk :)

Börjar bli taggad för imorgon, hoppas det blir en kul kväll.
Bloggar antagligen mer imorn om jag orkar/har tid.

Tja update!

Förlåt att jag har svikit dig så länge nu min älskade blogg & läsare,
nej men allvarligt så ska jag faktiskt försöka blogga lite mer nu :) Har fått små
klagomål här och där så det är väl dags att börja skriva, saknar det ju också.

Ni har ju missat en hel del, men jag pallar inte berätta vad jag har gjort de senaste dagarna, utan jag tänker börja från idag helt enkelt. Imorse vaknade jag upp hemma hos ida i hennes säng, jag, Jonna och Filippa sov hemma hos henne inatt. Vi fixade iordning oss, och käkade en mysig frukost framför andra avsnittet av årets julkalender. Sen gick vi ut till bussen där hela min våran klass satt för att åka till falukoppargruva, vi fick det i present/pris av skolan för att vi var så duktiga i tävlingen teknikåttan och vi valde att åka dit idag. Efter gruvturen, som inte var så rolig eftersom jag redan har varit där flera gånger, gick vi på stan en liten stund och sen käkade vi på American takeaway, gott! Efter lunchen gick jag en sväng till i affärerna med Jonna, köpte nylonstrumpbyxor till på lördag och två par trosor. När vi skulle åka hem klev jag av bussen med ida och gick hem till henne för att låna ett par skor av hon. Ida ska till tyskland och ullared under helgen så jag skickade med henne pengar och en lista på lite smink som hon ska handla till mig, gullefia. Sen tog jag bussen hem och sen dess har jag inte gjort så mycket..

Jag skulle stryka min nya klänning från bikbok som jag köpte i fredags men den är gjord av något annorlunda material och får inte strykas vilket jag inte visste om, jag satte strykjärnet mot tyget i högst en sekund och det smälte ett stort hål som om det skulle ha varit plast eller nått.. Så nu har jag ett hål i min nya fina klänning, men tur nog var det i undertyget så hålet syns inte när jag har den på mig.

Nu orkar jag inte skriva mer idag, ska ta en kopp te och mysa lite på mitt rum innan jag lägger mig och ska sova.

RSS 2.0