.

Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try
Then I see you standing there
I'm all I'll ever be
But all I can do is try

All of the moments that already passed
We'll try to go back and make them last

We are free in our love ♥

Hur det egentligen var.

Vi var ju på europaresa i april. Vi har haft redovisning med fina bilder och videor på hur resan har varit. Finns även många trevliga bilder på facebook. Men här är en litenliten del av hur det egentligen var, haha. Allt det som ni som inte var med på resan aldrig fick se..


Hemma från jobbet

Jag är hemma hos pappa nu. Det gick bra att jobba idag, drygt bara att jag slutade tidigare än Jennie så jag var tvungen att ta bussen hem. Försökte ringa och väcka martin då jag hade idén om att han skulle komma till borlänge och göra mig sällskap tills Jennie sluta så vi sen skulle kunna åka hem med henne. Men martin är världens mest svårväckta människa, så det gick såklart inte. Mamma kom hit för en stund sedan och lämnade mina väskor och grejer, skönt att få sakerna på en gång. Inte för att jag orkar packa upp men..


Förlåt martin, jag har på mig din tröja... Påminn mig att du ska få den sen :)

Vädret kan inte bli tråkigare än såhär...
Så nu ska jag gå ut till min syster och kolla på film med henne.

Dresses

Bakade nyss vaniljbollar med min lillasyster, hon har tjatat på mig hela veckan att vi ska göra det. Nu sitter jag och småkikar lite på nelly.com efter en klänning att ha på mig på min pappas bröllop i sommar, han ska gifta sig den 30:de Juli. Om jag och mina två storasystrar lyckas komma överens om en klänning så ska vi ha likadana på oss.

Nu ska jag packa, för imorgon åker jag hem till min pappa.

Torsdag

Det tråkiga vädret gör att man inte har så mycket att göra. Bra start på sommarlovet..

Uppdaterar nog senare ikväll också :)

Godmorgon

Vaknade för lite mer än en timme sen av att Simon ringde och väckte mig, men det var bara bra annars hade jag nog fortfarande sovit nu.. Har sovit sämst inatt så är fortfarande jättetrött. Har fortfarande inte tagit mig ur sängen, bortsett från att jag var ner en snabbis och käkade frukost bara. Ska väl snart gå upp och fixa lite smått, sen tänkte jag kanske ut och träna. Har ändå ingenting att göra idag vad jag vet än så länge.


Jag saknar dig baby.

Jag längtar jättemycket till midsommarafton. Det kommer bli så himla kul. Simon kommer hit då och vi ska vara med Jill, Choffe, Jennie och Linus. Blir nästan lite som en favorit i repris, var nämligen med dom (förutom linus) förra året också. Då var vi i Jill och choffes fäbod, men kommer tyvärr inte kunna vara där i år, så funderar på att hyra en stuga i leksand kanske. Vad ska ni göra på midsommar? :)

Bild tagen samma dag som förra årets skolavslutning.

Onsdag

Var med lite kompisar igår kväll, sen sov jag hemma hos Martin. Vi kom hem till mig för ett litet tag sedan, käkade nudlar och sådär. Nu är vi uppe på mitt rum och lyssnar på musik, men martin har lyckats somna i min soffa som vanligt. Våran kattunge ligger också bredvid honom och sover. Så söta så.. Kan berätta i ett annat inlägg någon annan gång om hur vi fick kattungen.

Vet inte om man ser katten, men det är iaf det där svarta som ligger framför martin typ.

Knull deluxe

Min mamma kom nyss hem från jobbet.

Hon: Vill du ha en goodiebag?

Jag: Visst :D

Så drar hon fram de här små påsarna ur sin väska.
Haha, det är faktiskt lite kul att ha en mamma som är barnmorska.

Hejdå 9C

Hejdå högstadiet. Hejdå Djuråsskolan.

Igår hade jag min sista dag i grundskolan. Det var inte så himla sorgligt som jag trodde att det skulle, mest skönt bara. Dagen var riktigt chill, hade sovmorgon till halv elva. Först var hela klassen med varandra och gjorde massa småsaker, vi fick bland annat ett varsitt vykort av våran mentorslärare Pia där hon skrivit de saker hon kommer minnas när hon tänker på oss. Lite kul faktiskt.. Sen fick vi städa ur våra skåp och ha rast en stund. Innan vi slutade hade vi avslutningslunch i matsalen med alla nior. Då visade dom en ihopklippt film från slovakienresan som en del av niorna åkte på för två månader sedan (jag var med bl.a.) och även en kort film från balen. Kul att se :)

Såhär stod det på mitt kort från Pia:


På kvällen igår var det skolavslutning i kyrkan. Fick betygen och sådär, hade 10vg och 6g vilket blir 210 poäng, är väl helt okej nöjd med dom betygen. Jag kommer ju iallafall komma in på det gymnasiet jag vill gå på så finns inget att klaga på.


RSS 2.0