Shiet. Sexi.

Titta vad jag hitta på gaybloggen, en bild på kissie!
Här har ni hon som sitter bakom dataskärmen och skriver att hon är så snygg hela dagarna osv..
Haha, tycker det var lite kul :) Jag som faktiskt trodde att hon var smal och hade stora bröst på riktigt, snarare stor mage och .. normalstora bröst?





Duktig flicka.

Har varit ute på powerwalk med syrran i typ 40 minuter, men när jag kom hem kändes det knappt som att jag hade tränat något så därför satte jag mig på träningscykeln i en kvart + styrka efteråt. Känner mig ganska duktig faktiskt, en bra början för att vara jag :) Men jag har ju bestämt mig för att börja träna, och då blir det så! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, efter det blir det film med Jill.

Kan ni göra såhär? Jag har kunnat i flera år nu, blir bara vigare och vigare.. Min rygg är hur böjbar som helst, brukar få höra av simon att det är något fel på min rygg. Men han klagar inte ;)
Bild tagen för typ 10 minuter sedan.

Favoriterna, grr

Åh snart kan jag ju börja använda dom här älsklingarna igen! Perfekt i höst. Synd bara att jag inte har gått i klackar på hur länge som helst, kommer se ut som bambi på hal is om jag hoppar i dom.


Visst låter det bra?

Det här passar mig som ska bli en rik advokat. Jag vill vill vill.
Just nu iaf, vet ju aldrig om jag hinner ändra mig.

http://www.gymnasium.se/Specialutformat_program_SP_Juridik_44726.htm

Jag har tråkigt..

Sitter här vid datorn precis som vanligt. Bara tänker, tänker och tänker. Lekte nyss med syrrans kamera, man får ju passa på när det väl finns en kamera i närheten. Känner mig som en fjortis när jag sedan kollar på bilderna, men jag orkar inte bry mig ett dugg. Jag vet ju att jag inte är det, och bilder är bara bilder. Ellerhur? Nu sitter jag o redigerar olika bilder helt random, bra tidsfördriv faktiskt. På den första bilden ser jag ut som ett emo, på den andra fjortis och den sista normal. haha


Funderar på om jag ska dra ut och jogga eller cykla på träningscykeln. Men det lutar fan åt att dra ut, ett bra sätt att samtidigt rensa tankarna. Och min astma borde nog klara av det nu när jag inte är så jätteförkyld längre. Men det blir ju inte så kul om jag skulle få ett astmanfall, har liksom ingen medicin för tillfället. Men det ska nog gå bra :)

En sak till förresten, till alla männskor som brukar träffa mig eller har kontakt med mig. Om du är på dåligt humör så snälla var inte i min närhet och prata inte med mig, olika humör smittar av sig så sjukt lätt på mig. Jag hatar när jag är jätteglad och så kommer det någon som är sur eller nått. Och jag är en sån person som vill försöka få dom jag gillar på bra humör, vill liksom att dom ska må bra o vara glada. Men när de sen bara är elaka tillbaka istället för att vara tacksamma att jag bryr mig om dem så blir jag så jävla arg och ledsen. Okej, helt knäpp text jag vet. Men jag tror ni fattar hur jag menar.


Den här veckan..


Queensland

Har nyss hjälpt Jill med en snabb och enkel design till hennes blogg som hon ska skriva under tiden hon är i Australien. Hon ska åka dit med sin pojkvän i ett år och bo hos våran moster och hennes man. Jag vill också!!

Här är headern.. (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Tisdag.

Den här dagen har faktiskt varit helt okej, roligaste skoldagen hittills :D

Nu är jag med min storasyster, vi har bakat jättegoda kladdkakemuffins.


Sen ska vi kolla på film :) Puss!

Söt kommentar

Jag blir alltid lika glad av sånna här kommentarer :)
Jag blir också alltid lika nyfiken på vem det är som skriver när det står Anonym.
Tack sötnos!



Godmorgon.

Nu ska jag snart dra iväg till skolan :) Har typ inget annat att skriva, men kände för att göra ett litet inlägg ändå. Efter skolan händer det ingenting idag, vad jag vet än så länge.

Hörs när jag kommer hem! Slutar tre idag, eller kanske två? Har ingen aning..

Skriver av mig lite..

Jag sitter här hemma och myser för mig själv. Lite jobbigt bara att inte ha simon här brevid mig som jag alltid hade förut. Jag lovar alla er som har ett normalt förhållande utan distans, ni förstår inte hur bra ni har det! Helt seriöst, jag förstod inte själv hur bra jag hade det innan simon flyttade förrän nu. Ni ska vara så sjukt lyckliga. Det här är nog något av det jobbigaste jag har varit med om faktiskt. Saknaden är värst förstås. Så fort jag inte gör något (vilket är väldigt ofta) så börjar jag tänka på simon och en massa dumt som jag inte borde ha i tankarna. Det svåraste är att försöka somna på kvällarna, jag har inte fått så mkt sömn som jag skulle behöva de senaste nätterna. Men jag ska inte bara vara negativ nu.. Det känns faktiskt som om det börjar bli lite bättre och bättre. Man kommer väl vänja sig efter ett tag hoppas jag.

My world revolves around you. It's so hard for me to breathe.


Egentligen vill jag inte skriva så mycket om Simon på bloggen, men jag vet att det kommer bli så. För jag kommer inte kunna låta bli, hehe. Så ni får väl stå ut med det, det är ju trots allt ingen som tvingar er att läsa ;)


Aja, nu ska jag ta o krypa ner i sängen o ringa min lilla plutt ♥

Ny header!

Inatt kunde jag inte somna, förstår inte vad det är som är fel. Jag ligger bara och tänker. Så tillslut gav jag upp att ens försöka somna, istället ägnade jag tiden åt att göra ny header här till bloggen som ni ser. Vad tycker ni om den? Jag tycker den är bättre än den förra jag hade, men den känns dock lite tom på något sätt.. Så kommer säkert ändra den lite sen om jag får någon bra idé. Något tips?

Kom nyss hem från skolan. Jill är här vilket känns jävligt bra. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, får väl se..

Noll energi kvar.

Jag känner mig helt slut, men jag fattar inte hur jag kan vara det. Det kan ju kanske bero på att jag inte har ätit något sen frukosten. Inte bra där.

Pappa kom hem med minst 25 liter kantareller som han har varit och plockat i skogen. Ja 25 liter, jag skrev inte fel där. Så jag har stått och rensat svamp ett bra tag nu, äntligen klar med det! Hoppas han blev glad för hjälpen. Ikväll ska han göra kantarellsås till middagen, mums :)


Har nästan plockat undan allt på rummet, så snart ska jag dammsuga och sen träna.
Efter det blir det duschen och så ska jag försöka plugga lite innan jag går och lägger mig.


städa, städa, städa..

Städningen går inte sådär jättebra, haha precis som vanligt då. Håller just nu på att sortera bort en massa kläder jag inte använder. Någon som vill ha mina gamla kläder? Det är bara att komma hit o hämta alltså. För det är rätt mycket jag vill bli av med.

När jag har fått bort alla kläder skulle man nästan kunna säga att jag är färdig med städningen, för det är typ kläderna som tar upp hela mitt golv + min soffa.

Nä men nu ska jag försöka sätta lite fart så jag blir klar någon gång, har ju en hel del andra saker jag ska hinna med idag också. Och det är snart kväll..?! Shit vad fort tiden går.

Btw, så har jag börjat skriva om ett ögonblick som jag har i skrivuppgift att göra. Jag skriver om min och simons första kyss. Blir ni som inte vet något om det lite nyfikna? Haha, det låter iallafall jättetöntigt när man skriver det, fast så brukar det ju vara. Jag är nääästan färdig, men simon ska hjälpa mig lite senare ikväll :) För jag måste maila den till min lärare senast imorgon.

TILL ALLA NYA LÄSARE

Glöm inte att följa mig med bloglovin.com.

TRYCK BARA PÅ DET ROSA + (pluset) I MENYN

Min kalender

Jag fick en kalender från skolan för ett par dagar sen. Och om man vill kan man göra egen bak- och framsida på den, vilket jag pysslade med de dagarna jag låg hemma och var sjuk. Såhär ser den ut, dock är den inte klar än.

framsidan, bild på ida, mig, jonna o filippa


Såhär ser den ut när man öppnar första sidan.


och baksidan, gulligt va?


Men det ska antagligen dit fler bilder, texter och annat på framsidan, tycker den ser lite tråkig ut faktiskt :)

Dagens planer:


+ Göra ny header och design till bloggen om jag hinner! Vad sägs om det? Några tips på färger?
Eller tips på nån bild ni tkr jag ska ha i headern? HJÄLP MIG NU DÅ

Nyvaken

Godmorgon.

Vaknade för typ en halvtimme sedan av att simon skicka ett sms. Så ringde jag upp honom och har snackat med han tills nu. Snart ska jag gå upp ur sängen och käka lite frukost, hoppas syster o hennes pojkvän har vaknat så jag får lite sällskap.

Hörs efter frukosten!

Puss & Godnatt

Börjar redan bli trött och det är inget bra på tv, så snart ska jag krypa ner under täcket. Ska bara tvätta bort sminket och borsta tänderna först. Sen ska jag lägga mig i sängen o läsa lite, och pussa simon godnatt genom telefonen.

Här har ni en låt av Alicia Keys :) Själv sitter jag här o lyssnar på den just nu.

Imorgon är det söndag vilket känns ganska jobbigt, vill inte tillbaka till skolan på måndag ju. Den här helgen har gått alldeles för fort..

Hörs imorgon!

Problem..

Jag köper hårsnoddar hela tiden. Jag använder dom hela tiden. Och jag lyckas alltid tappa bort dom. Hur kan jag inte hitta en enda hårsnodd i hela det här huset? Omöjligt, dom borde ligga överallt.. Precis samma sak är det med hårnålar. *stor suck*


Nä nu ska jag gå ner till Jill & Choffe som sitter i vardagsrummet.
Jag lyckades övertala dom till att stanna kvar här tills imorgon. Great.

Och om ni vill veta så är jag jätteavis på min vän ida som just nu är på kreta där det är minst 30 grader varmt. Men snart är det min tur, bara 29 dagar kvar! Fan vad länge det låter..

Ha en grym lördagkväll!

Hemma!

Nu är jag hemma hos pappa efter tre timmars packning på konsum. Fy vad jag hatar det, så himla långtråkigt.

Snart kommer Jill och Choffe förbi en sväng, jag ska försöka få dom att stanna kvar här tills imorgon :) Om jag lyckas så blir det filmkväll med dom två, om inte så får vi väl se vad jag hittar på. Jag vägrar ha tråkigt iallafall.

Förresten så har jag hittat ett program och ett gymnasium jag vill gå på. Äntligen! Jag har aldrig vetat vad jag vill göra :) Kanske hinner jag ändra mig, men det känns riktigt bra faktiskt. Någon som kan gissa vilket program jag vill gå?

Later.

Resultat:

Minns ni listan jag gjorde precis innan sommaren, där jag skrev om allt jag ville göra i sommar?

Det var tyvärr inte så mycket utav det som blev gjort..


gammalt

Hitta nyss lite bilder på mammas dator från en ungdomsmässa som jag, Jonna, Simon och Martin var på typ i Mars. Då blev simon sminkad av make up-artister och fotograferad av mig. Haha.




Tokfior



Nu skypar jag med simon medans småttingarna kollar barnprogram, superchips till det!


En trött liten hanni

Nu är jag hemma hos mamma, fast ensam med mina småsyskon bara. Ska vara barnvakt åt dom hela kvällen medans mamma & anders är ute på älven och fiskar kräftor. Har nyss tvättat bort sminket (vilket var jävligt skönt) och käkat godgodgod middag Ska snart hoppa in i duschen o bli lite freesh. Dansen gick bra, men blev inte sådär jätte nöjd med låtarna vi fick.

Hela dagen har jag gått runt o undrat varför mina naglar är orange/gula, kom nyss på svaret. Brun utan sol..



Jag fick martins vax idag, han är typ allergisk för det o skulle ändå ge bort det.
Jag har världens bästa killkompis :D


@ datasalen

Sitter i datasalen på skolan med en massa folk just. Försöker komma på något att skriva om på svenskan, ska skriva om en speciell händelse. Men det går inte så jättebra.. Någon som har något bra tips? :)

Nu ska vi snart ha mentorstid, efter det bild och sen slutar jag. Då ska jag hem och fixa lite saker. Vid femtiden kommer ullisknullis och hämtar mig, så åker vi iväg på dansen :) Idag ska vi ska få veta vilka låtar vi ska dansa till.


Puss

fail

nej och själv har jag aldrig mått bättre, jag har heller aldrig varit gladare. tack för att du frågar .-

nu ska jag sova. oups, *försöka sova

Mot duschen!

Har nyss jobbat lite matte som ska lämnas in imorgon, pluggat engelska glosor, läst fysik och skrivit klart och mailat en text om mina ambitioner till min lärare. Känner mig lite duktig, för det är ganska ovanligt att jag gör skolsaker hemma. Skönt att ha det gjort iallafall, så slipper jag tänka på det nå mer.


Nu ska jag ta en dusch, skrubba hela kroppen och sen smörja in mig med BUS :)

Godmorgon.

Hade ju tänkt dra iväg till skolan idag eftersom jag kände mig mycket bättre igår kväll. Men så imorse hade jag fortfarande feber, och är nu påväg att hosta sönder min hals. Men eftersom jag bakade för skolan igår så måste jag ju gå dit en liten sväng och lämna mockarutorna. Snälla filippa ska möta mig och sen ge dom till vår lärare Petta, så slipper jag gå in i skolan.

Just nu sitter jag brevid Jill som även hon har laptopen i knät, tråkigt att hon ska åka hem till Falun idag..
Kolla vilken snygg bild på oss, jo jävlar..


Aja, nu ska vi ta oss upp ur sängen och ner till köket för lite frukost. Hörs!

Jag saknar värmen!!


Onsdag

Har varit hemma från skolan idag också, men börjar känna mig lite bättre. Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon.

Idag kom min syster Jill hem, så jag har varit med henne. Trevligt med lite sällskap, det är ju så tråkigt att sitta hemma helt själv o inte ha något att göra.. Jag har bakat 50 mockarutor idag, inte till mig själv utan till skolan. Det blev lite misslyckat, vissa rutor blev jättesmå. Men dom kan väl inte räkna med att jag ska stå och baka tre ggr på en dag, eller? Sen har jag och båda mina storasystrar kollat på en film, bröllopsduellen. Något mer har jag inte hunnit med.

Snart ska jag gå ut på vårat kontor och skypa med simon.

Btw, så var det ju ganska längesen jag körde på en dagens outfit.
Dagens outfit: Vita pyamasbyxor med blå blommor på och ett vitt linne. Nice.


:)

Det är svårt att ha något gemensamt när man inte har någon vardag tillsammans.
Men jag tänker aldrig släppa, för du är det bästa som hänt en idiot som jag.

Nu ska jag försöka sova lite, nattinatt!

Buhu..

Jag saknar mitt långa hår lite.
Tänk att jag har klippt av ungefär hälften :o


Just nu:


Jag har blivit sjuk.

Har ni någonsin druckit panodil som en varm dryck med smak av svart vinbär och jätte stark mentol? Det gör jag just nu. Visst låter det konstigt? Det är ett pulver som man blandar ut i en kopp med varmt vatten. Det är inte gott alls, men det hjälper mot febern, huvudet och min onda hals.


Ja, jag har blivit förkyld. Kände det när jag kom hem igår efter första dagen i skolan. Jag blir typ alltid sjuk precis när skolan har börjat efter ett långt lov. Så himla typiskt. Men jag gick på första lektionen idag för att sen vara med på skolfotot, det vill man ju inte missa. På tal om skolfotot så blev det nog inte alls bra, haha. Lyckades göra en jätteful min precis som jag gjorde förra året, vet inte riktigt vad jag höll på med.. Men aja, det är bara ett foto.

Efter skolfotot gick jag hem, jag visste ju att jag hade feber. Så såg jag filmen I love you Philip Morris, den var väl helt okej, ingen toppen film direkt. Tror jag slockna till i någon timme också..

Nu ligger jag i min säng och fryserfryserfryser, det är väl min feber som stiger. Attans då.

Hörs kanske senare.

BikBok


Min vecka..

Så här lite har jag hunnit planera.. Jag vet ju faktiskt inte riktigt vad som händer den här veckan, förutom det lilla som står här då.

Imorgon har vi skolfoto, det känns ju både kul o lite jobbigt. På nians klassfoto ska man ju "klä ut" sig till något, men vad jag ska vara tänker jag hålla hemligt för bloggen tills vidare. Är det någon som kan gissa vad? ;)

Och på fredag börjar äntligen dansen igen, det känns ju riktigt brabrabra :D



Vi höll så hårt i varann, och vi gjorde allting tillsammans för att alla skulle veta det var vi mot dom. Vi kommer aldrig, kom igen och säg att vi aldrig tänker låta någon kärlek skilja oss åt ..?

:)

Jag skrev nyss till min mentor på facebook och fråga om jag får ta med champange till skolan imorgon.

Lite fult kanske.

Måndag.

Haha jag gillar min nya frilla :D Men dock var vaxet inge bra alls..

Nu är jag klar med allt , eller snart iallafall. Börjar om 40 minuter o det tar 10 minuter att gå till skolan hemifrån mig. Så jag ska nog inte gå än, orkar inte sitta o vänta i skolan för det är så tråkigt. Då kan jag lika gärna kolla på tv eller nått här hemma.

Hörs när jag kommer hem.

Godmorgon sötisar.

Hej där!

Nyvaken och trött johanna här. O som vanligt ser jag ut som
ett gulligt litet troll utan smink & fixat hår. Hehe.


Nu ska jag ut o röra på mig (kan verkligen behövas),
sen dusch, frukost och skolan.

Ha en bra dag!

Godnatt ♥

Nu ska jag borsta tänderna o sen sova.
Ska ju upp tidigt imorgon, puss!

Btw, jag har skaffat skype. Men för tillfället har jag ingen mick,
eller rättare sagt vet jag inte var min mick är.

Saknar simon.

.. Ändå träffade jag honom för bara 6 timmar sedan. Om han bodde i Djurmo som förut tror jag inte att jag hade saknat honom såhär mycket. Jag tror att tanken av att han bor så långt bort och att jag inte vet säkert hur lång tid det kommer ta tills vi ses nästa gång gör att jag saknar honom mer än vanligt.


Jäkla otur känns det som.

Bilder tagna precis innan jag åkte hem idag :)

fråga o svar


Svar: När jag var hos frisören sa jag att jag ville ha en spretig frisyr, speciellt fram i luggen. Då sa hon att det inte går att fixa det genom att bara klippa, utan man måste fixa det på egen hand med hjälp av hårprodukter. På bilden har jag delat upp luggen i små slingor med hjälp av vax. Det är inge svårt alls. Det vaxet jag har på bilden är simons, typ d:fi grön. Men nu när jag är hemma igen kan jag inte låna hans vax längre.. Och eftersom jag inte har något eget så får jag låna min mammas vax tills jag har köpt ett eget. Vet inte om det är bra eller dåligt, det märker jag väl imorgon när jag har i det i håret. Men det får duga så länge..


Puss

Har suttit o spelat zoo tycoon 2 i typ två timmar nu, haha det är faktiskt kul. Fick låna spelet av simon så jag skulle ha något att göra under tiden jag satt på tåget från stockholm till djurås. Men det gick inte att spela på min bärbara dator så när jag kom hem fick jag lov att testa det på pappas dator. Och pappas dator står ute i en annan byggnad på gården där det är skitkallt, så mina fingrar är jättestela nu och det är jättesvårt att skriva.

Nu ska jag snart käka middag sen ska pappa skjutsa förbi mig en sväng hos mami så att jag kan hämta lite grejor. När jag kommer hem igen ska jag bara vara för mig själv på mitt rum, dator, musik, packa upp väskan, rensa garderoben, småstäda, kanske måla naglarna och sånt där.

Sen blir det att krypa ner i sängen och pussa simon godnatt genom telefonen. Det suger ju.


Får se om jag bloggar något mer innan jag går o lägger mig, men det tror jag nog.

Vad hände?

Blev jätteglad nyss när jag logga in och såg det här..
Hehe, jag vet att det inte är så jättemånga kommentarer egentligen. Men för att vara min lilla blogg så är det bättre än vanligt. I vanliga fall får jag typ 1-2 kommentarer varannan dag. Men fortsätt kommentera!! Superbra ju.


Jag åker hem idag.

Tjatja allihopa :)

Söndag idag och imorgon har jag min första skoldag..
Så idag är det tyvärr dags att ta tåget ifrån min älskade pojkvän och hem till dalarna.
Tåget går om typ en timme så jag ska snart ta tuben till centralen, måste bara packa ihop mina grejor först.

Igår blev en rätt så trevlig kväll ändå. Min irritation gick över tillslut..
Käkade paj och kräftor tillsammans med simons familj och morbror + flickvän.

När jag kommer hem till Djurås ska jag åka iväg o hämta lite grejor och sen dra hem till pappa. Tror inte jag har bott hemma hos pappa sen typ 6 veckor. Det är ganska länge, i vanliga fall bor jag ju där 2 veckor i månaden.

Hörs ikväll! Puss.

blä

Idag har jag gjort absolut ingenting. Skit rolig dag, verkligen. O eftersom jag är en sån person som humöret lätt kan smitta av sig på så har jag nu blivit irriterad.

Sammanfattning: Jag har tråkigt och är irriterad.

:)

Ge mig tips på bra bloggar . . ?

@ gamla stan i lördags

Jozef till Linnea: Are you a geek?
Linnea: Vaaa?
Johanna: HAHAHAHAHAHA
Jozef: Are you?
Linnea: What do you mean?
Jozef: ...? Are you a geek?
Linnea: I don't understand......
Johanna: HAHA han frågar om du är en tönt.
Linnea: ehe no.. like a dork?
Jozef: No, like a computergeek?

Han menade så klart inte tönt, utan computernerd/datanörd.

Egentligen var det inte så jättekul, men jag var så trött och så skulle jag inte bli förvånad om han frågade om hon var en tönt. För hon är faktiskt lite töntig

-

Jag har hamnat hos klubben för datanördar..

Simon o hans småbrorsor.


Nu sprang dom o hämta pallar att sitta på till och med. Haha.

Nu sticker jag..

..iväg o kollar på simons fotbollsträning.

Hade en till bild på mig, men jag fick inte ha kvar den för simon -.- han tror att alla killar som kollar på min blogg skulle börja slicka på dataskärmen för att han tyckte att jag visade för mkt. men man såg ingenting ..

Sen när vi kommer hem blir det middag, film o mys.


Ciao!

tidsfördriv

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej.
2. Har du sett din bästa vän gråta? yes
3. Vad åt du senast? frukost

4. Har du fått någon komplimang idag? ja, för mitt hår

5. Har du varit med i en rättegång? nej
6. Är du polare med grannarna? inte direkt
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? hm, igår natt
Har du haft en stalker? öh ja? 
10. Minns du dina/din musiklärares namn? anders
11. Hur bra är din syn? kanonbra
12. Var är dina syskon just nu? två är på dagis/skola, en jobbar kanske? o en sitter ute i skogen i falun, hehe
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? minns faktiskt inte, hehe
14. Vem ringde dig senast? älskling
15. Vilken tid gick du upp imorse? halv tolv
16. Vad ska du göra i helgen? vara här i stockholm hos simon
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Slutar om 5min :-) vänta tills jag kommer då :p"

18. Vad är det första du gör på morgonen? kollar klockan
19. Vad finns i din bakficka? tomt
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? sov
21. Vad ska du göra efter det här? pussa på simon


 


TJA FREDAG

Godmorgon bloggen.

Ja, det här får bli mitt morgon-inlägg. Egentligen är det ju inte morgon längre, typ eftermiddag.

Sååå.. God eftermiddag bloggen.


Inatt har jag sovit riktigt gott, precis som jag trodde somnade jag ifrån filmen vi kollade på igår kväll. Jag tror jag slocknade senast klockan tio och vaknade inte förrän halv tolv idag. Hehe, jag har alltså sovit i över 13 timmar.

När jag vaknade imorse fixade jag mig o klädde på mig, sen drog jag iväg och mötte simon när han slutade skolan. Efter det åkte jag till stan och tog en fika med min kusin. Jag hade varit själv hemma hos simon när jag stack för att möta honom, och därför hade jag låst ytterdörren. Så när simon skulle åka hem o jag skulle träffa min kusin glömde jag ge nyckeln till honom. Han fick lov att sitta utanför och vänta på mig i typ 45 minuter, stackarn.. Jag tror han är lite irriterad på mig just nu. Men det var ju inte meningen.

Natti Natti :)

Nu ska vi kolla på film, A-team. Det är någon action-komedi.
Men jag är så himla superduper trött så jag kommer säkert somna..
Simon har lovat mig massage ikväll, skönt!



Har typ slappat hela dan, mysdag. Och i älsklings mjukisbyxor, jag älskar att ha på mig hans kläder.

pusskalas!


min prins ♥

Jag klippte mig igår!

Såhär blev resultatet :)


Vad tycker ni?


Nu ska jag dra iväg och möta simon.

UPDATE: När jag inte har plattat o fixat mitt hår ser det ut som jag har hockeyfrilla. Fail..

Dålig rubrik.

Har nyss tagit en dusch :) Haha, jag ser ut som ett litet troll just nu. Ser ni hur trött jag ser ut?

Och om ni undrar vad det vita på min arm är så är det body lotion :)



Och nu blir det mys med mig själv medans jag väntar på simon,
kanske han har någon bra film på sin dator som jag kan se..

Solo och mörk choklad från slovakien.


Sömnbrist.

Igår kväll hade jag riktigt svårt att somna..  Jag sov max en timme inatt, så nu är jag stört trött. Var ju tvungen att gå upp klockan halv tre inatt för att hinna med stockholmståget från borlänge klockan fyra. Har rest omkring hela morgonen. Först till borlänge, sen till stockholm och därifrån till skavsta för att lämna Laura & Jozef. Sen sitta o vänta på flygplatsen i en timme för att ta bussen tillbaka till stockholm. Jag lyckades iallafall somna en timme på bussen. Sammanlagt har jag rest typ 6 timmar idag, blä. Men tror det är ganska bra att jag kommer vara trött ikväll för då kommer jag somna tidigt, så kan jag börja ställa tillbaka dygnet så jag är redo för skola på måndag. Egentligen börjar alla på min skola idag, men eftersom jag var tvungen att följa med slovakerna så fick jag ledigt idag och imorgon. Men jag tror inte vi skulle ha några lektioner, då missar jag inget och det är ju bra. Jag kommer vara kvar i stockholm till på söndag.

Just nu sitter jag på simons säng och funderar på vad jag ska göra. Tror det får bli typ duscha, dator, tv och sen läsa min nya solo :) Simon är i skolan och kommer inte hem förrän klockan 3-4.

Hörs senare, pusspuss.

♥ of europe

Jag fick ett fint halsband av Laura :) Gulligt av henne.
När hon gav det till mig sa hon att Slovakia is the heart of europe.



Av mig fick hon en tröja, men hon ska få något finare när jag åker hem till henne.

Jag är tillbaka!

Jag har haft som en liten bloggpaus nu under den tiden som Laura och Jozef från Slovakien har varit här i Sverige. Eftersom jag har varit med Laura nästan dygnet runt (inte på nätterna då) från i Lördags, så jag har inte velat suttit så mycket vid datorn. Jag har lekt turist i Sverige, haha :) Såhär har mina dagar sett ut:

Lördag:
  • Åkte från Stockholm till Skavsta flygplats själv.
  • Mötte dom där o vi åkte tillsammans tillbaka till Stockholm.
  • Lärde mig hur man säger Hej bitch på slovakiska
  • Tog tuben till kungsträdgården där vi kollade läget på The Voice '10
  • Visade dom runt lite i stan
  • Käkade på Burger King
  • Mötte Simon
  • Jag, Laura, Jozef & Simon åkte till min farmors hus i Åkersberga.
  • Kollade på film & sov
Söndag:
  • Tidigt på morgonen åkte vi från berga till Stockholm.
  • Sa hejdå till Simon :(
  • Gick runt på stan
  • Tog en chai latte
  • Mötte Linnea som kom med tåget från Djurås till centralen i sthlm
  • Gick till Gamla stan o kollade på slottet
  • Käkade lunch för 700kr, min lärare blev inte så glad att höra det eftersom det var hans pengar.. Hehe
  • Åkte sightseeing båt runt Djurgårn'
  • SkyView på Globen
  • Köpte pizza o tog med oss hem till berga
  • Käkade, pratade o spelade spel i flera timmar
  • sov..
Måndag:
  • Försov oss..
  • Skyndade iväg till stockholms central
  • köpte brunch på pressbyrån
  • Hoppade på tåget till Djurås, vi fick åka sånt där tåg med två våningar o vi fick sitta på översta våningen :)
  • Visade dom Djuråsskolan
  • Käkade lunch på blå drömmen med vår lärare för han ville träffa Laura & Jozef
  • jag o laura åkte hem till mig & linnea o jozef åkte hem till linnea
  • Duschade
  • åkte till linnea för att spela kubb o annat med hennes kompisar
  • Åkte hem o sov
Tisdag:
  • Fick skjuts till Falu koppargruva
  • Gick ner på stan i falun o kikade i lite affärer
  • Tog en fika
  • åkte och kolla på hoppbackarna
  • Åkte hem till Linneas mamma i Borlänge
  • Käkade köttbullar
  • Kollade på Kalle o Chokladfabriken
  • Tog buss hem till djurås
  • Lärde Laura hur man käkar kräftor, hon tyckte om det :)
  • Fixade mig lite
  • Åkte o visade Laura vårat hus som vi ska flytta till i Bodarna
  • Visade mitt hus på färjbacken o hämtade syrrans kamera
  • Gick till kåken för att träffa alla som är med i internationella linjen.
  • Grillade korv med bröd
  • Träffade Ida, Filippa o Martin som jag har saknat så mycket :)
  • Gick hem o sov
Onsdag:
  • Jozefs födelsedag, grattis!
  • Dåligt väder, så vi satt hemma o kolla på film
  • Gick till skolan för att boka tågbiljetter o hämta pengar
  • Tog tåg till Leksand
  • Gick till ungdomsm. där min mamma jobbar, försökte förklara vad det var
  • Mamma gav Laura kondomer och Laura kunde inte förstå varför. Tonåringar har tydligen inte sex där hon är ifrån.
  • Gick till frisören o klippte mig, blev nöjd faktiskt
  • Käkade lunch på siljans konditori
  • Laura köpte svenskt godis och ett Dalahäst-halsband
  • Gick tillbaka till mammas jobb o kollade på tv.
  • Fick skjuts av mamma från Leksand till Gräv där linnea bor
  • Firade Jozef med tårta och present. Han fick en Markoolio skiva? fyfan vad tråkigt, haha
  • Fick skjuts hem.
  • Käkade köttbullar igen
  • sova sova sova
Och så nu sitter jag här vid datorn o borde egentligen sova för längesen.. Ska upp klockan halv tre inatt för vi måste vara i borlänge klockan fyra då tåget till stockholm går. När vi är framme i stockholm tar vi flygbuss till skavsta flygplats. Vi käkar lunch där och sen säger jag hejdå till Laura o Jozef för dom åker hem till Slovakien. I vår ska jag nog åka till slovakien och hälsa på Laura :)

Det har faktiskt varit riktigt kul :) Det var inte så himla svårt att snacka engelska, mest i början bara. Och om det är något ord som man inte kan är det bara att försöka förklara. Jag har börjat tänka på engelska till och med, det är ganska jobbigt faktiskt. Men jag antar att det kommer försvinna om några dagar.

Okej,  efter det här långa blogginlägget tror jag att ni har lite bättre koll på vad jag sysslar med :)

HOHO

Imorgon åker jag till Stockholm, IGEN. Haha. Men det är för jag ska åka och hämta två stycken som kommer från Slovakien. Sådär typ utbytesstudent. En tjej som heter Laura och hennes lillebror Josef. När jag kommer till Stockholm imorgon ska jag bo hemma Simon i en natt. På lördag tar jag en flygbuss till Skavsta Flygplats för att möta Laura och Josef där. Då tar vi flygbuss tillbaka till Stockholm och äter, sen åker vi hem till min farmor där vi ska sova. På Söndag ska jag visa dom Stockholm, typ Gamla stan och sen shoppa om dom vill det. Och så ska vi gå på Grönan. På måndag morgon åker vi till Djurås. Laura ska bo hemma hos mig :) Josef ska bo hemma hos en annan tjej som också går på internationella linjen. Dom stannar tills på torsdag. Tror det kommer bli kul, men jag är lite orolig över min dåliga engelska. hehe. Tror inte det gör så mycket, huvudsaken är att vi förstår varandra vilket jag är säker att vi kommer göra..

Måndag

Idag har jag varit med Jennie igen, vi gick runt på stan o fönstershoppade.
Sen träffade vi hennes kompis amanda, och även simon när hans träning var slut.
Då satte vi oss o fika, sen följde jag & simon med jennie till hennes tåg. Hon åkte hem till dalarna idag. Det ska jag också göra imorgon.. Jag har inte varit hemma på flera veckor nu, så det ska bli ganska skönt att komma hem, men ändå lite jobbigt. Det har varit ganska skönt att ha varit borta från allt ett tag, typ tagit en paus från min vardag.

Äsch här får inlägget sluta, jag orkar inte blogga.
Nu ska jag o simon kolla på The Last Song o sen sova, mysmys.
GODNATT

Min dag.

Nu är jag hemma hos Simon igen, är ganska trött nu. Men har haft en rolig dag med syster & moster :) Först åkte vi till Sollentuna för Mia skulle hämta en barnstol hon hade köpt. Efter det åkte vi in till stan, käkade en snabb lunch på tacobar i kungshallen och skyndade sen vidare för bio, Inception blev det idag. Den var riktigt bra faktiskt, se den!


Kvällen slutade i Mias lägenhet med snack & Thaimat, mums..

Tvättade nyss bort sminket o borstade tänderna, nu ska jag krypa ner i simons sköna säng och läsa lite skvaller, godnatt.

Söndag

Okej jag har inte uppdaterat på ett tag så nu har ni ingen aning vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Jag är fortfarande inte hemma i Dalarna.. I onsdags åkte jag till stockholms skärgård och var där till igår då jag åkte hem till Simon i Enskede igen. Så nu är jag där. Igår kväll gick vi på bio, Eclipse. Så brabra :) Tillochmed simon gillade den, hehe.


Jag har nyss vaknat o käkat frukost. Nu sitter jag här framför dataskärmen och lyssnar på musik. Ska snart fixa mig lite och sen ta tuben till Solna för att träffa Mia & Jennie.


Hörs senare ikväll när jag är tillbaka här, puss!

Grönan.

Här är lite dåliga bilder från Gröna Lund :)


Snart jag jag ta tuben till Danderyd o sen byta till buss mot Norrtälje där mamma plockar upp mig och så åker vi till Blidö. Jag kommer sakna min Simon :( ♥

:-)

Igår kväll när vi kom hem från Grönan hade jag skitont i magen för att jag var så hungrig.. Hade ju bara ätit lunch och vi kom hem typ vid tio. Så kommer världens finaste pojkvän in med det här till mig..


Glad jag blev då :) Gulligt.

Kärlek.

Idag har jag och Simon varit tillsammans i ett år ♥ Så fort han kommer hem ska vi dra iväg till Gröna Lund och vara där hela dagen tills det stänger. Först tänkte vi att vi skulle gå på bio & äta thai-mat istället ifall det skulle regna.. Men det verkar bli helt okej väder, kanske kommer någon regnskur då och då men det gör inget.



Jag älskar dig. Önskar mest av allt att en sån liten sak som det här inte sabbar oss.

SATC 2

Jag gick upp klockan nio idag för att äta frukost med Älskling innan han åkte iväg på träning. Själv ska jag slå på Sex and the city 2 och kolla på, har inte sett den än. Verkar bra!







JUST NU:

Hm, bloggen har varit ganska ouppdaterad den senaste tiden. Men för tillfället sysslar vi med det här..

Nu vet ni ;)

VECKAN:


RSS 2.0