DANSSHOW

Här kommer lite bilder från dansshowen som jag var med på i helgen. Jag kan ju inte säga att man får särskilt fina kort när någon dansar, men det är ju bara för att man rör sig hela tiden.. :) haha
Louboutins
Hollaback Girl
Mer bilder finns på idanellfors.blogg.se

Fler bilder från Spanien

Jag ska antagligen åka utomlands två gånger till i år :)
Typ i September ska jag åka med mamma, men det är inte bestämt vart än.
Och i Augusti ska kanske jag och Simon åka någonstans, jag lär bara spara ihop lite pengar först.

VI STEKER

Har haft dansuppvisning i helgen, så sjukt kul!
Internet fungerar fortfarande inte hemma hos mamma där jag bor just nu. Men hon har beställt ett mobilt bredband till mig, så när det kommer blire förhoppningsvis fart på bloggen igen :) Den är ju faktiskt jävligt kass för tillfället..
Hörs, nån gång..

Made by: S


aw, jag har världens gulligaste pojkvän ;)

11 outfits from Spain

Vilken gillar ni bäst?

Bilder från Spanien

FLER BILDER HITTAR NI PÅ FACEBOOK

Måndag

Igår kom jag äntligen hem från Spanien! Jag har haft en underbar vecka men det är alltid skönt att komma hem igen. Hur min vecka har varit får ni se i bilder lite senare :)

Igår kom Simon hem till mig mitt på dagen, sen gick vi hem till min mamma som fyllde år. På kvällen fick vi skjuts av min mormor hem till Simon i djurmo. Där lagade vi mat, kollade på film och myste.
Jag hade köpt lite småpresenter till Simon i Spanien, Mentos, Oreos, ett armband och en ring.

Btw, så har jag färgat håret, syns det?

Inatt & imorse mådde jag inte så bra, därför har jag varit hemma från skolan idag. Jag har sovit hemma hos simon hela dagen tills nyss då pappa kom och hämtade mig. Men jag känner mig mycket bättre nu så förmodligen ska jag gå till skolan imorgon.

Vinnare.

Ida Olofsson vann Gissa låttexten-tävlingen.
Svaret var Edward Maya - Stereo Love
Här kommer ni till hennes blogg!

NU DRAR VI

Nu ska vi alldeles strax packa in oss i bilen och åka iväg till Arlanda. Där träffar vi på Niss-släkten, förutom två familjer som åker med flyg från Oslo och köpenhamn.. Sen flyger vi till Malaga i Spanien! Jag har fått reda på att jag ska bo med min syster Jill och min kusin Louise, fan vad kul vi ska ha :) Men jag kommer sakna mina kompisar.. Och Simon såklart, den längsta tid vi har varit ifrån varandra har varit i max 5 dagar.. Inte så bra kanske. Men förhoppningsvis kommer jag ha så kul att veckan går fort, han kommer nog sakna mig mer. Även fast han inte kommer erkänna det ;) haha.
Min mini-plupp..

PUSS

Jag har tråkigt.. Så jag sitter och redigerar en massa fula bilder, hehe.
Känner på mig att jag inte kommer somna så lätt inatt, så det känns
inte som någon idé att gå och lägga sig ännu på ett tag. Då kommer
jag ändå bara ligga vaken i sängen, och det orkar jag inte. Får se om
jag och Jill kanske slår på någon film lite senare ikväll, annars har jag
ingen aning vad jag ska hitta på..

*HOOOOOOST*

Nu sitter jag och min storasyster Jill på kontoret. Jag försöker ta det lite lugnt, för så fort jag anstränger mig det minsta lilla börjar jag hosta så mycket att jag inte får någon luft. Jag har förkyldningsastma, så sjukt jobbigt!! Dö.
Jag just nu..
Det kommer antagligen inte bli så mycket mer uppdatering nu på sista tiden. Tror inte det kommer finnas något internet där vi ska bo i Spanien, men får väl se om jag kanske går in på något internetcafé eller så.
Fast vi hörs nog mer ikväll eller imorgon innan jag åker ;)

Min packning:

(Klicka på bilderna för att göra dem större..)


1. Solbrillor 2. Nagellack & Nagelfil 3. Nagellacksremover 4. Escadas Duschkräm & Body Lotion 5. Kokos-sololja 6. Rakhyvlar 7. Kräm 8. Plattång 9. P-piller 10. Deodorant 11. Daily Scrub 12. Bruno Banani Parfym 13. Hårborste 14. Hårnålar 15. Bobbys hårmousse 16. Snoddar & Hårband


GISSA LÅTTEXTEN

Jag kom nyss på en ny sak jag ska börja med här på bloggen!

Det är en ny kategori som heter "Gissa låttexten!", det är så enkelt som det låter. Jag skriver en liten snutt ur någon låt här på bloggen, och den som kan gissa rätt vinner en länk :) Lät inte det som en bra idé ? Haha.
Vi börjar på en gång nu då..

-


Hjälp..


Prison Break

Igår hade jag och älskling Prison Break-Maraton. Nu har vi bara 3 avsnitt kvar av första säsongen! Men det ska vi se klart idag när han kommer hem till mig :)
Nu ska jag proppa mobilen full med örongodis till Spanien. Hörs!

Oseriösa brudar på bussen ;)

Idag åkte vi till leksands gymnasium med skolan, det var trist som fan. Jag somnade mot Filippas axel när dom skulle gå igenom alla linjer.. Jag vet redan att jag inte kommer gå där, så var inte så intresserad. När vi skulle åka med bussen tillbaka till skolan hade jag och Filippa lite tråkigt, hehe. Filma typ 6-7 olika videoklipp. Ida satt i sätet bakom och höll på att skämmas ihjäl typ, haha.
fler videor finns på videofy.me/absolutniss

SPANIEN


Lite bilder från helgen..


RUBRIK

Nu har Simon cyklat iväg hem till min mamma för att hämta en film som vi ska se på, jag glömde att ta med mig den när jag åkte hem till pappa. Medans han är borta ska jag laga nudlar till honom, haha :)

Om bara 6 dagar åker jag till Spanien, det är inte långt kvar nu alltså! Det ska bli så sjukt roligt. Jag vill redan börja packa, tänk vad kul att äntligen få använda sommarkläder igen.

Nyss skrev jag ut en bild på mig & Simon och satte i en ram, så nu hänger vi på min vägg.


Vicis

Har nyss varit i Borlänge med Vicis :)
Här är lite bilder på oss från sommaren 2008, då vi var med varann som mest.
HAHAHA

HEMMA

Kom nyss hem från buan nu, vi blev där två nätter istället. Igår kom också Jill, Choffe, Jennie och Linus dit. Vi har grillat, kört fyrhjuling, kastat pil, och lite annat :) haha. Mysigt har det varit iallafall.
Snart måste jag duscha och börja fixa iordning mig lite, för jag känner mig riktigt sliten.

slarv inlägg

Nu är jag hemma hos pappa. Kom nyss hem ifrån streetdancen :)
Nu har jag rätt så bråttom för jag och Simon ska snart åka till buan (vår sommarstuga).
Blir där över natten, ska grilla och mysa.
Hörs imorgon när jag kommer hem!

Jobbig dag..

Förlåt för så himla seg uppdatering, kan förstå att det inte är särskilt kul att klicka in på min blogg hela tiden när jag aldrig skriver något nytt. Att internet fortfarande inte fungerar här hemma hos mamma är väl den största anledningen, men också att jag aldrig kommer på något bra jag kan blogga om. Idéerna är liksom slut nu tror jag, därför tycker jag att ni kan hjälpa mig att fylla på med några nya :) Det kan vara vad som helst. Bara hjälp mig!

Annars har den här dagen varit riktigt jobbig.. Jag har varit trött och jätte lättirriterad, typ så fort någon petat på mig, ropat på mig eller frågat mig något har jag bara velat slänga mig på golvet och dö. Orkar verklingen ingenting alls. Men nu känns det bättre iallafall, när jag har fått vara ensam en liten stund.
Om ungefär två timmar kommer min far och hämtar mig. Vi ska åka till Borlänge och äta tre rätters middag på min systers skola, hon går Hotell & Restaurang så dom har väl det som något projektarbete eller liknande. Det blir säkert jättegott!

Nu när jag ändå håller på så bjuder jag er väl på en trött Hannipanni & Dagens outfit också..
Skinnjacka - Only
Tjocktröja - BikBok
Linne - BikBok
Jeans - GinaTricot

Axel :)

För några dagar sedan fick vi hem det andra marsvinet, Axel.
Jag gillar egentligen inte djur överhuvudtaget, jag tycker att
dom är jätte tråkiga.. Men Axel är så pytteliten & söt så jag
kan inte låta bli att gosa med honom, haha!

Och om ni undrar så är det min lillasyster på 6 år som har bestämt namn, haha.
Själv tycker jag inte alls att Axel är något namn som passar på ett marsvin..

gästblogg

Chacha bloggen! Sitter i skolan här med mina underbara vänner, det är fett chill asså :) Har en liten rast atm, och den ägnar jag såklart till bloggen ♥ Nu är snart rasten slut, så jag lär dra. Vi hörs senare bloggen, pusspuss! /KIMMMMMMIEBOII


Gammal video..

Såg nyss att min kompis Filippa har lagt upp en gammal video på sin blogg. Tror det var i somras om inte ännu längre sen till och med. Det är jag, Jonna, Ida, Martin, Måns, Lars, Edvin och sen filippa som filmar då, haha.


DAGENS OUTFIT


Kavaj - H&M
Tröja - BikBok
Sidenleggins - GinaTricot
Skor - ???
Väska - GinaTricot

@ Djurmo

Jag tog nyss bussen hem till Simon. Han är på träning nu, men kommer snart hem ;)
Idag har vi varit tillsammans i nio månader, men det känns som mycket längre..



Ska bara mysa hela kvällen, skiter fullständigt i alla läxor jag egentligen måste göra. Kan lika gärna göra det i morgon då jag också ska städa mitt rum "som ser ut som ett bombnedslag" - citerat av mamma, då är ju den dagen ändå redan förstörd, haha.

Fick låna hela första säsongen av Prison Break på dvd av Jillan, så om Simon vill ska vi väl kolla på det ikväll. När det gick på tv förut tyckte jag att det var asbra och kollade på det hela tiden, men sen började dom sända det senare och senare på kvällen så tillslut orkade jag inte följa det längre.. Men nu jävlar får jag ju se allt ändå ;)


Fick nyss ett sms..


Det kan väl ändå inte vara sant? Haha. Vad hände med "Ett gott skratt förlänger livet"?


Drar till Falun

Jag har nyss duschat, nu ska jag städa lite och packa. Jag åker till Falun och träffar min syster Jill och hennes pojkvän Choffe idag :) Så sover jag där hemma hos dom, mysigt. Jag kommer säkert blogga något därifrån för dom har nyss köpt en ny dator och fixat mobilt bredband.
Så vi hörs senare, puss!

NOT MYSELF TONIGHT

Igår kväll fick jag skjuts av Jennie & Linus hem till Simon. Vi käkade en massa godis och kollade på någon film, men jag somnade i Simons knä. Han hade sagt att han skulle bära ner mig till sängen sen ifall jag somnade, men han tyckte att jag var för tung och väckte mig istället.. Haha :) Imorse vaknade vi tidigt för Simon skulle iväg och spela match, då tog jag bussen hem på en gång. Så nu är jag hemma. Vet inte vad jag ska hitta på, kanske gå ut..? Det är fint väder ute.
HÖRES

Mot Frida

Jag sticker hem till Frida nu, vi blir där istället för här hemma hos mig. Hörs senare, annars imorgon kanske ;) Glaset som sitter framför kameralinsen på min mobil har spruckit, därför som alla bilder ser så sudiga ut..

Jag för 3 minuter sen i pojkvännens tisha.

Valborg -10

Inget speciellt hände igår kväll. Var med Jonna typ hela dagen, på kvällen kom Simon också och då cyklade vi till Gagnef. Där kollade vi på brasan och fyrverkerier, sen satt vi och snackade med en massa kul folk. Vi var inte ute så länge, ungefär klockan elva åkte jag och Simon hem till mig och sov där.


Jag är ensam hemma hela den här helgen så jag måste göra allt själv, snart måste jag ställa mig och diska -.- Sen ska jag fixa mig och så kommer nog Frida hit om ett litet tag :) Tänkte att jag skulle umgås lite med den gulliga människan idag, det händer ju inte så ofta..

RSS 2.0